از نمونه حلوا های مغذی که برای بدن موثر و دارای خواص بسیار مفید زیادی هست ارده قرمز اصل می باشد، از این رو به شما توصیه می کنیم این ارده را در وعده های غذایی خود بویژه میان وعده ها گذاشته و استفاده کنید.
ارده قرمز
به نوعی از غذا که از کنجد کوبیده شده به دست می آید ارده قرمز می گویند. در حقیقت ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است.
ارده فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیر شیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است. ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است.
در واقع مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد.
ارده قرمز اصل
یکی از محصولات باکیفیت و مفید برای بدن ارده اصل می باشد، که برای بدن خاصیت زیاد و موثر دارد. از این رو می توان عنوان کرد که ارده قرمز یا حلوا ارده قرمز از نمونه های باکیفیت و مناسب برای بدن می باشد.
و افراد می توانند از این محصول در بسیاری از وعده های غذایی خود استفاده کنند و از این محصول لذت ببرند.
گیاه کنجد در کشورهایی مانند ایران، افغانستان و پاکستان کشت می شود. این گیاه با توجه به آب و هوا و اقلیم منطقه مورد کشت، در کیفیت های متفاوتی تولید می شود،که برخی از آن ها بیشتر مناسب روغن گیری بوده و برخی دیگر برای تولید ارده مناسب می باشند.
ارده تولیدی ایران از بهترین و مرغوب ترین ارده های کشت شده در دنیا می باشد و جهت تولید ارده و فراورده های جانبی مانند حلوا ارده و همچنین استحصال روغن، بسیار مناسب می باشد.
تولید ارده قرمز یا دو آتیشه به این صورت زیر می باشد که تولید کننده ابتدا کنجد با کیفیت ایرانی را از کشاورز یا واسطه های معتبر تهیه می کند و در مرحله بعد، کنجد ها را در آب می خیساند و پس از آن خشک کرده و در این مرحله کنجد ها را وارد دستگاه پوست کن نموده و به این وسیله، پوسته رویی کنجد را جدا می کند.
بنابراین می توان گفت که از باکیفیت و سالم ترین نمونه های ارده، ارده قرمز اصل مخصوص برای بدن و یکی از خوراکی های مقوی و بسیار مفید می باشد.
ارده قرمز پخته
از دیگر نمونه های بسیار خوشمزه و لذیذ و قابل مصرف ارده قرمز پخته می باشد، بطوریکه این محصول برای بدن دارای خواص زیادی بوده، و همچنین دارای کیفیت بالایی می باشد.
همچنین ناگفته نماند که این محصول ارده قرمز پخته برای بدن خواص دارویی دارد. و افراد می توانند از این خوراکی مخصوص در وعده های اصلی نظیر صبحانه استفاده بسیار خوبی داشته باشند.
ارده قرمز پفکی
از نمونه محصولات بسیار خوب و مناسب برای استفاده در اکثر میان وعده ها بخصوص قابل استفاده مثبت در وعده صبحانه بسیار مناسب است ارده قرمز پفکی هست.
ارده انواع متفاوتی دارد و بسیاری از آنها نیز برای مردم نا شناخته مانده است. باید توجه داشت که تمام ارده ها از دانه روغنی کنجد به دست می آید.در این بین شناخت نوع کنجدی که از آن استفاده می شود، بسیار مهم است.
روش های مختلف ارده گیری و استحصال نهایی آن و تنوع کیفی ارده ها و اینکه از کدام منطقه و یا مرجع برداشت شده است در درجه اول اهمیت قرار دارد.
ارزش غذایی بالای ارده، باعث شده است که در سبد غذایی خانوار ایرانی جایگاه ویژه ای داشته باشد. به همین دلیل شناخت کیفیت آن و خاستگاه پرورش و نحوه استفاده پیشینیان ما از آن با دلایل مستند ضروری است.
روش های مختلفی در انجام عمل ارده گیری مورد استفاده قرار می گیرد که تنوع آن با توجه به شرایط اقلیمی محل کشت و همچنین امکانات و تکنولوژی تجهیزات بکار گرفته شده ،و سرمایه گذاری در دسترس برای تهیه این ادوات، گوناگونی این شیوه ها را باعث می شود.
مهمترین دلایل ارزش غذایی بالای ارده دو آتیشه به دلیل وجود آنتی اکسیدان بالا و فیبر است که باید با توجه به تناسب هر فرد، مقدار مشخصی از آن در فواصل زمانی معین مورد استفاده قرار گیرد.
استفاده درست از ارده و تعیین نوعی از آن که با طبع همه افراد هماهنگی داشته باشد بسیار کلیدی است.
باید دانست که یکی از انواع جدید و البته پر طرفدار این محصول، ارده قرمز است که با تفت دادن زیاد و زمان پخت بیشتر به بازار مصرف عرضه می شود.
این نوع از ارده، خواص بی شمار ارده سنتی را برای افرادی که فیبر بالای موجود در آن برای آنها مضر است، می تواند مفید باشد. خرید حلوا ارده و مصرف آن برای کنترل و کاهش کلسترول مضر بسیار مفید است،
و می تواند به جای داروهای شیمیایی از آن استفاده کرد.
ارده قرمز خانگی
یکی از محصولات مفید و قابل تهیه و تولید با کمترین امکانات در خانه تولید می شود، ارده قرمز خانگی می باشد. از این رو می توان گفت ارده قرمز خانگی یکی دیگر از محصولات سنتی و مفید می باشد.
همچنین می توان عنوان کرد که از ارده قرمز در تهیه حلوا های بسیار مرغوب و خوب می توان استفاده کرد و بهره برد که استفاده بسیار مقوی برای بدن هست.
حلوا ارده خانگی حلوا شکری ارده به دلیل خواص شگفت انگیز و فراوانی که دارد برای کودکان بسیار مفید می باشد. ارده قرمز ملین و مسهل بوده و برای کسانی که ناراحتی گوارشی دارند، توصیه می شود.
ارده قرمز برای پیشگیری از سرطان مفید می باشد؛ این ماده غذایی برای بیماریهای رحم مفید بوده و قاعده آور می باشد. ارده یک گیاه گرمسیری بوده و و زادگاه اولیه آن کشور هندوستان می باشد.
از دیر باز، مردم کنجد را در غذاهایشان به کار می بردند و حتی از آن برای تقویت قوای بدنی سربازان استفاده می گردید. در ایران علاوه بر استحصال روغن و تهیه ارده و حلوا ارده، از این گیاه شگفت انگیز جهت تهیه شیرینی های گوناگون نیز استفاده فراوانی می شود در مورد خواص ارده قرمز صنعتی موارد بسیاری ذکر شده که در این قسمت سعی می کنیم به مهم ترین آن اشاره داشته باشیم.
به علت دارا بودن فیتو استرول باعث کاهش فشار خون شده و همچنین به دلیل بالا بردن سطح کلسترول خوب خون، باعث سلامت قلب و جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی می شود.
ارده حاوی مقادیر زیادی از ماده سسامول است که در تحقیقات جدید، ثابت شده این ماده قدرت جلوگیری از گسترش سلول های سرطانی در کبد را دارد و همچنین می تواند در مبارزه با سلول های سرطانی در روده بزرگ و رحم، نقش پررنگی ایفا نماید. ارده به دلیل داشتن مقادیر قابل توجهی از پروتئین و فیبر، باعث کاهش اشتها و وزن بدن شود.
ارده قرمز حاوی مقادیر زیادی از ویتامین و مواد معدنی است. این ماده غذایی حاوی مس بوده و بر عملکرد صحیح سیستم عصبی بدن تاثیر مثبتی می گذارد.
ارده قرمز حاوی انواع آنتی اکسیدان ها بوده و می تواند مانع به روز بیماری هایی مانند سرطان، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی شود؛ ارده به دلیل ترکیباتی که در خود دارد، به دفع سموم بدن و عملکرد بهتر کلیه و کبد کمک شایانی می نماید.
ارده قرمز خوراکی
نمونه دیگری از ارده های خوراکی یا حلوای خوراکی بسیار خوب و مطلوب وجود دارد که مناسب بدن می باشد ارده قرمز خوراکی می باشد.
ارده ها دارای انواع مختلف با کیفیتی می باشند که می توان از نمونه های مختلف آن بعنوان خوراکی صحیح استفاده کرد نمونه ارده قرمز خوراکی هست که دارای خواص مفید و فراوانی برای بدن می باشند.
خواص ارده در وعده صبحانه یا در کنار چاشنیهای مختلف در غذا و سالاد به بدن رسانده میشود. این ماده غذایی پرخاصیت از دانههای ریز کنجد به دست میآیند.
ارده ماده ای خمیری شکل است که طعم سبک و خیلی خوشمزهای دارد. به ویژه اگر با کمی شیره انگور ترکیب شود. علاوه بر اینکه طعم مطلوبی خواهد داشت، انرژی بسیار زیادی را نیز تامین خواهد کرد.
ارده به طور گستردهای در سراسر جهان به مصرف میرسد. به ویژه از آن در تهیه غذاهای مدیترانهای و آسیایی به کار برده میشود.
خلاصه از گذشته تا به امروز از ارده برای آشپزی استفاده میشود تا از خواص آن بهرهمند شوند.
ارده قرمز زرد
ارده های قرمز نیز دارای کیفیت و انواع مختلفی می باشند، بنابراین می توان عنوان کرد این ارده ها یکی از نمونه محصولات و خوراکی های باکیفیت و بسیار خوب می باشند و برای بدن تاثیرات خوب و عالی دارد.
خواص ارده در وعده صبحانه یا در کنار چاشنیهای مختلف در غذا و سالاد به بدن رسانده میشود. این ماده غذایی پرخاصیت از دانههای ریز کنجد به دست میآیند.
ارده مادهای خمیری شکل است که طعم سبک و خیلی خوشمزهای دارد، به ویژه اگر با کمی شیره انگور ترکیب شود. علاه بر اینکه طعم مطلوبی خواهد داشت، انرژی بسیار زیادی را نیز تامین خواهد کرد.
ارده به طور گستردهای در سراسر جهان به مصرف میرسد. به ویژه از آن در تهیه غذاهای مدیترانهای و آسیایی به کار برده میشود.
خلاصه از گذشته تا به امروز از ارده برای آشپزی استفاده میشود تا از خواص آن بهرهمند شوند. در ادامه با این خواص آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
ارده را از کنجد پوست گرفته شده و کمی حرارت دیده به دست میآورند. در واقع دانههای کنجد را بعد از حرارت دادن و پوست گرفتن، میکوبند تا کاملا له و یکدست شوند.
در نتیجه مایعی با بافت صاف و نرم به دست میآید که روغنی است. طعم آن کاملا شبیه طعم کنجد است و به مقدار خیلی کمی رو به تلخی میرود.
خواص ارده گزینههای متعددی را شامل میشود. به همین دلیل است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. ارده حاوی بسیاری از مواد مغذی، ویتامینی و چربیهای سالم است.
ارزش غذایی ارده:
جالب است بدانید یک قاشق غذاخوری ارده، بیش از 10 درصد نیازهای روزانه بدن به برخی از مواد مغذی را تامین میکند. یک قاشق غذاخوری ارده که معادل 15 گرم است، ارزش غذایی زیر را به همراه دارد:
ارده به عنوان ترکیبی برای صبحانه، در ایران در کنار عسل یا شیره انگور و خرما و… طرفداران زیادی دارد.
با مصرف یک قاشق از ارده که معادل 15 گرم است، ویتامین و مواد مغذی زیر به بدن رسانده میشود:
ویتامین، کلسیم، فسفر ،پروتئین، و دیگر ویتامین های مورد نیاز و ضروری بدن را می توان با نحوه صحیح و مورد استفاده در تغذیه ارده بدست آورد.
تمام این مواد مغذی و ویتامینی که ارده به همراه دارد، برای تامین انرژی بدن ضروری هستند. همچنین وجود بیشتر ویتامینهای گروه B در این ماده غذایی باعث شده است، با مصرف آن، انرژی بیشتری به بدن برسد.
جالب است بدانید یکی از مهمترین ویژگیهای ارده این است که، 50 درصد چربی موجود در آن از اسیدهای چرب تک اشباع هستند. این موضوع میتواند به خاصیت ضد التهابی بالایی در بدن منجر شود.
حتی کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را نیز به همراه دارد.
ارده قرمز زعفران
یکی دیگر از نمونه خوراکی های بسیار خوب و مغذی برای بدن و قابل استفاده در وعده های غذایی مناسب برای بدن ارده قرمز زعفران می باشد.
همانطور که می دانید زعفران یکی از گران ترین محصولات بحساب می آید و همچنین از کیفیت و خواص مفید فراوانی برخوردار می باشد، بنابراین می توان گفت ارده زعفران یک ترکیب عالی برای بدن می باشد.
ارده زعفران با داشتن ویتامین ها و دیگر پروتئین های مناسب و ضروری برای بدن جزو یکی از محبوب ترین نمونه این حلوا های خوراکی محسوب می شود، بنابراین می توان گفت از پرفروش ترین این محصولات هست.
ارده قرمز زرشکی
نمونه محصولاتی که برای بدن بسیار مفید و موثر بوده و در سلامتی افراد نقش بسزایی دارند، ارده قرمز زرشکی می باشند که می توان از این محصول در بین وعده های غذایی از آن استفاده کرده.
بنابر این با داشتن همچین محصول بسیار خوبی در تهیه و تعیین مواد غذایی و استفاده آن بصورت میان وعده و وعده های اصلی استفاده کرد.
ارده قرمز ژله ای
یکی دیگر از نمونه های باکیفیت مرغوب و عالی این خوراکی های باکیفیت ارده قرمز ژله ای می باشد و یکی از محصولات خوب و مقوی برای بدن می باشد.
پودرهای ژله ای دارای انواع مختلف در طعم های خوشمزه و متفاوتی می باشند از این رو ارده قرمز ژله ای یکی از این نمونه های بسیار مفید و کارآمد می باشد.
ارده قرمز جوشیده
از دیگر نمونه های باکیفیت و بسیار خوب و موثر ارده قرمز جوشیده می باشد، این محصول یکی از بهترین این محصولات برای بدن می باشد که این خود امری اساسی می باشد.
همچنین ناگفته نماند این ارده با داشتن خواص دارویی فراوان برای بدن یکی از محصولات خوراکی موثر و مفید محسوب می شود.
ارده قرمز جوشیده بدلیل جوشانده شدن می توان از آن بصورت دمنوش نیز بهره برد و بسیار تحت تاثیر خواص آن قرار گرفت.