بافت، لایه آلومینیوم، پودر تالک، گونی پلاستیکی، پلی استر، نی و مواد APP با درجه های کیفی مختلف از دیگر قطعات ایزوگام دمیده است. دلیل کیفیت پایین و ماندگاری این محصول ناقص بودن قیر تولیدی است.
نوع دوم این محصول به ایزوگام دلیجان همدان پلیمری معروف است. به طور خلاصه، تفاوت اصلی در کاربرد قیر است. این محصول از قیر تصفیه شده استفاده می کند.
قیر پالایشگاهی حدود 70 درصد مواد خام در صمغ ایزو پلیمری را تشکیل می دهد. بنابراین کیفیت بالای آن نقش مهمی در کیفیت نهایی محصول خواهد داشت.
قیر پالایشگاهی به دلیل استخراج در برج تقطیر پالایشگاه از خلوص بالاتری برخوردار است. در این فرآیند افزودنی های مختلفی مانند بنزین، نفت گاز، روغن چراغ، روغن های سبک، حلال های نفتی و … از نفت خام جدا می شود.
قیر تصفیه شده به کار رفته در این محصول در نهایت نیمه جامد است. دسته بندی دیگر این محصول بر اساس نوع پوشش می باشد. ایزوگام ها با پوشش های مختلفی تولید می شوند. روکش آلومینیوم، روکش سنگریزه و روکش ساده رایج ترین هستند.
مدل های روکش آلومینیومی برای سقف ها و سایر مناطقی که در معرض نور مستقیم خورشید هستند مناسب هستند. این پوشش نور خورشید را منعکس می کند و باعث گرمای کمتر و آسیب کمتری به ایزوگام می شود.
مدل های بدون روکش برای مکان هایی که قابل مشاهده نیستند. به عنوان عایق برای سرویس های بهداشتی و غیره استفاده می شود.
در نهایت سنگریزه ها انتخاب خوبی برای محله های شلوغ هستند. این پوشش ها زیباتر بوده و در برابر فشار ثابت نیز مقاومت بیشتری دارند.
از نظر ظاهر و ابعاد می توان دو نوع متداول این محصول را نام برد.
ایزوگام های رولی که معمولاً یک متر عرض و ده متر طول هر رول دارند. بیشتر در صنایع مختلف کاربرد دارند. اما انواع دیگری از این محصول وجود دارد که به آنها ایزو شینگل یا کات می گویند.
از این محصول برای عایق کاری فضاهایی که از بیرون قابل مشاهده هستند (مانند سقف شیروانی) استفاده می شود. این محصول در ابعاد مختلف بوده و ظاهر زیبایی دارد.